Søk

Aktiviteter

Dagtilbud

Tirsdag og onsdag: 10.00 -14.00
Torsdag: 11.00-14.00 (turgruppe)

Se planene våre. Vi har åpent to  fredager  pr. måned og  en søndag pr. måned

Telefon: 23476074

Under finner du linker til månedtlige program for Piloten Arena i PDF-format

 

2018:

Program for juli (turprogram)

Program for juni 2018

Program for mai 2018

Program for april 2018

Program for mars

Program for februar 2018

Program for januar 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For deg med hukommelsesproblemer eller begynnende demens tilbyr vi aktiviteter tirsdag, onsdag og torsdag. Vi er opptatt av å skape et bredt tilbud, med både fysisk aktivitet, god mat og kulturopplevelser. Aktiviteter vi tilbyr er blant annet quiz, Nintendo Wii, musikalsk underholdning, trim og kulturelle innslag. Vi arrangerer også jevnlig utflukter og turer i byen. Vi har blant annet besøkt Ibsenmuseet, Folkemuseet, Operahuset og ulike bydeler i Oslo.

Du velger selv å delta på de aktivitetene som passer for deg.

Hvordan er aktivitetene organisert?

Aktivitetene skjer i grupper. Våre ansatte samarbeider med frivillige om gjennomføringen av aktivitetene. Vi er opptatt av at du opplever mestring og får en positiv opplevelse når du deltar på våre tilbud.

Du er også velkommen til å komme innom for en prat over en kaffekopp eller lese en avis. Vi gir også anledning til individuell samtale ved behov. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål knyttet til de ulike aktivitetene.

Pris og transport

Du betaler en dagspris når du deltar på dagtilbudene ved Piloten Arena. Dette inkluderer et måltid, kulturelle arrangementer og andre aktiviteter i huset. Ved utflukter og i turgruppa dekker du selv utgifter til blant annet kafébesøk og inngang til museer. Se månedsprogrammet for mer informasjon.

Piloten Arena har ikke et transporttilbud. For mer informasjon om kollektivtilbud og parkering, se her .

Pårørende

Som pårørende er du hjertelig velkommen til å delta på aktivitetstilbud ved Piloten Arena sammen med din ektefelle, samboer, mor eller far. I 2016 har vi jobbet med å utvikle tilbud for deg som er pårørende. Eksempler på tilbud kan være samtalegrupper, sorggrupper eller egne temakvelder.

I 2016 og vinter 2017 har vi arrangert Pårørendeskole i samarbeid med både Kirkens Bymisjon og Demensforeningen. Se også Pårørende-siden for mer informasjon om hva Piloten Arena tilbyr deg som pårørende.

 

 

 

Til toppen av siden