Søk

Om Piloten Arena

SOMMERÅPENT 12 – 19 – 26 og 31 JULI (TURGRUPPE). Velkommen!

Piloten Arena er et ressurssenter og aktivitetstilbud til personer med begynnende hukommelsesproblemer eller demens og deres pårørende i Vestre Aker bydel. Frivillige er viktige bidragsytere ved Piloten Arena. Piloten Arena koordineres av Bydel Vestre Aker i Oslo kommune.

 

Vårt tilbud ved Piloten Arena

Vi tilbyr ulike tilrettelagte aktiviteter, sosialt fellesskap med andre i samme situasjon og oppfølging fra dyktige ansatte. Vi er opptatt av å skape et bredt tilbud, med fokus på fysisk aktivitet, god mat og kulturopplevelser. Ved Piloten Arena ønsker vi å legge til rette for en møteplass hvor du opplever mestring og  inspirasjon for deg og dine nærmeste.

Henvisning fra lege er ikke nødvendig for å delta på aktivitetene, og for å delta på en del av våre aktiviteter betaler du en liten dagspris.

Hvem kan delta?

Piloten Arena skal være en inspirerende og trygg møteplass:

Hvem møter du ved Piloten Arena

Hos Piloten Arena møter du hukommelses- og demenskonsulent Anne Lise Oulie, leder Max Loo og frivillighetskoordinator Tone Rita Lyngmoen Longo.  Våre ansatte har god kompetanse på demens, og flere års erfaring med helsefremmende arbeid blant eldre i Bydel Vestre Aker.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Tone Rita Lyngmoen Longo

Frivillighetskoordinator

Telefon: 23476074 / 48041003

tone.longo@bva.oslo.kommune.no

Anne Lise Oulie

Hukommelses- og demenskonsulent

Telefon: 23476197 / 99204807

anne.lise.oulie@bva.oslo.kommune.no

Slik kommer du deg hit:

Til toppen av siden