Aktiviteter

Dagtilbud

El-sykkel med mulighet til å sitte foran.

Robert  sykler både for Piloten Arena og Omsorgsboligene.

Ta kontakt med de ansatte dersom det ønskes å være med på tur. Turene er satt opp i aktivitetskallenderen i hver etasje.

 

Linker til  program for Piloten Arena.

August – koordinator er tilbake 10.august

juni – juli – Stengt

Mai 2020 stengt foreløpig p.g.a Korona

April 2020 Piloten Arena Stengt

Mars 2020 Piloten Arena (Oppdatert 24032020)

Januar/Februar 2020 Piloten Arena (oppdatert 16012020)

Desember 2019 Piloten Arena (Oppdatert 021219

 

 

Om dagtilbudet:

For deg med hukommelsesproblemer eller begynnende demens tilbyr vi aktiviteter og sosialt samvær mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag, mellom kl. 10 og kl. 14.
Utover vinter og vår 2019 kommer vi også til å ha åpent en lørdag i måneden. Følg med på programmet vårt.

Aktivitetene vi tilbyr er blant annet musikkstunder, sang og poesi, film, quiz, Nintendo Wii, bingo og sjakkspill, musikalsk underholdning, trim, kulturelle innslag, varme måltider rundt felles langbord samt te og kaffe. Gjerne med nystekte vafler eller en kakebit til. Det hender vi drar på tur til severdigheter i Oslo og omegn. Dette kan være Folkemuseet på Bygdøy, Teknisk museum, Frognerseteren eller Frognerparken. Iblant arranger vi konserter, både på dag- og kveldstid. I forbindelse med jul og høytider er det gjerne også noe ekstra på programmet.

Du er også velkommen innom for en prat over en kaffekopp, eller bare for å lese en avis.
Om sommeren, når været er godt, sitter vi ofte ute, kan grille, spille spill og stelle med planter og bed på området rundt Piloten.  For deg med hukommelsesproblemer eller begynnende demens tilbyr vi aktiviteter mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.  Det kan skje endringer underveis. Aktiviteter vi tilbyr er blant annet bingo, bowling, quiz, musikalsk underholdning, trim og kulturelle innslag.

Du velger selv å delta på de aktivitetene som passer for deg.

Hvordan er aktivitetene organisert?

Aktivitetene skjer gjerne i grupper. Våre ansatte samarbeider med frivillige om gjennomføringen. Vi er opptatt av at du opplever mestring på ditt nivå og at du og dine pårørende får positive opplevelser når du og dere deltar på tilbudene.  Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål rundt dette, eller knyttet til de ulike aktivitetene ved Piloten Arena.


Pris og transport

Du betaler en fast dagspris når du deltar på dagtilbudene ved Piloten Arena. Deltagerne betaler 50,- pr dag. Vi sender ut faktura hver måned. Dette inkluderer et måltid, kulturelle arrangementer og andre aktiviteter i huset. Ved ekstra utflukter og i turgruppa dekker du selv utgifter til blant annet kafébesøk og inngang til museer. Se månedsprogrammet for mer informasjon.

Piloten Arena har ikke et eget transporttilbud. Her finner du mer informasjon om kollektivtilbud og parkering. Du har også mulighet til å bruker Ruters Aldersvennlige transport dersom du er over 67 år. Ring 23242850 for å bestille transport. Du betaler da bare vanlig ruter billett. Dersom du ikke har ruterbillett anbefaler vi å kjøpe det. Aldersvennlig transport:

Pårørende

Som pårørende er du hjertelig velkommen til å delta på aktivitetstilbud ved Piloten Arena sammen med din ektefelle, samboer, mor eller far.