Pårørende

Sommeren er her selv om været er dårlig. Vi har satt opp partytelt på gresset bak huset. Håper at flest mulig får glede av det i sommer. Det er bare å finne seg en plass der sammen med beboerne her i omsorgsboligen.

Piloten Arena i 1 etg. er stengt fra 01.07 – 11.08.2019.

I den perioden er det mulig å låne lokalene til bursdagsfeiring eller bare for å sitte der. Dere kan låne nøkkel på avdelingen i hver etasje.  Beboerne kan låne av de bøkene vi har der. Det er bare å levere bøker tilbake til oss etterhvert som de blir lest. Kjøkkenet kan ikke brukes av hygieniske årsaker, men det går an å ha med en kanne med kaffe selv. Dersom Singh er tilstede, koker han gjerne litt kaffe. Bare ta kontakt med han.

Planene ut november er lagt ut på denne siden. Det er midlertidige planer og vil bli endret underveis. Det vil alltid ligge en oppdatert liste tilgjengelig for den mnd. vi er inne i.

GOD SOMMER! Vi skal ha loppemarked den 25 – 26 oktober. Denne aktiviteten er lagt inn i oktoberplanen. Vi tar meget gjerne imot lopper. De kan leveres i 1 etg til Singh.

 

kirkekaffe og andakt 4.juni 11.30

Datakafe Torsdag 6 juni

LOPPEMARKED 4.MAI   10-16

Pårørendeskole 2019

Aldersvennlig transport